dissabte, 25 de novembre del 2017

Les biblioteques col·laboren amb La Marató de TV3 (2017)

Salut 
Les biblioteques col·laboren amb La Marató de TV3 (2017)

logo de La Marató 2017Un any més, les biblioteques se sumen a la campanya de difusió i sensibilització social sobre les malalties infeccioses que precedirà els programes de La Marató a TV3 i Catalunya Ràdio el diumenge 17 de desembre, en la seva 26a edició.


BIBLIOSAGULLA HA COL·LABORAT AMB LA MARATÓ COMPRANT AQUEST LLIBRE DE RELATS. VOLS LLEGIR-LO?


Les malalties infeccioses són la causa d'1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública. Estan causades per microorganismes patògens (bacteris, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.
La majoria de malalties infeccioses es transmeten d'uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona i la millor manera de prevenir-les és evitar el contagi i seguir uns determinats hàbits d'higiene.
 
Durant els mesos d'octubre, novembre i desembre del 2017, a les biblioteques públiques s'oferiran conferències divulgatives, a càrrec de professionals de la salut (metges, infermers/es, biòlegs...) per acostar la ciutadania a la realitat mèdica i humana de les malalties infeccioses. Les conferències estan adreçades al públic en general i són gratuïtes.
Les biblioteques també organitzen vendes solidàries de llibres.
Aquesta és una de les diferents accions solidàries que duu a terme la  Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona per donar un cop de mà a la comunitat local.

    A les biblioteques trobaràs:

La Gripe aviar / Neil Stevens

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada